Wij werken met aandacht en liefde voor het vak

OVER NOORDERVAART AUTOSCHADE

Bij Noordervaart Autoschade werken mensen met liefde voor het vak. We hebben aandacht voor je auto maar ook voor jou als klant. We nemen je graag al het geregel rond een autoschade uit handen. Dat doen we op een persoonlijke en betrokken manier.

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat je veilig op weg gaat. Daarom kiezen we voor kwaliteit. Kwaliteit in het werk dat we leveren, in onze manier van werken én in de materialen die we gebruiken. Dat heeft soms als consequentie dat we geen contract hebben met bepaalde verzekeringsmaatschappijen. Gewoon, omdat hun kwaliteitseisen niet de onze zijn. We vinden echter wel dat jij als klant daar niet de dupe van hoeft te worden. Daarom kijken we altijd hoe we jou het best tegemoet kunnen komen.

Team

Kwaliteit leveren doe je nooit alleen. Daarom investeren wij in een goed team. Een team van vakmensen die we blijven scholen, zodat we steeds volgens de meest actuele kwaliteits- en veiligheidseisen werken. We geven mensen kansen om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Als vakman én als mens.

Aandacht voor mens én milieu

We vinden het belangrijk om duurzaam te werken. Dat is goed voor onze mensen en voor het milieu. Daarom kiezen we voor veilige, milieuvriendelijke producten en werken we volgens de laatste inzichten op het gebied van duurzaamheid.

19030378_1099255173545396_6352908207023059515_n

Autoschade?

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES

ONAFHANKELIJK SCHADEHERSTEL

Noordervaart is een onafhankelijk autoschadehersteller. We werken voor iedereen, ongeacht waar je verzekerd bent. Heeft je verzekeringsmaatschappij geen contract met ons, dan komen we je tegemoet in je eigen risico.

WIJ REGELEN ALLE ROMPSLOMP

Noordervaart Autoschade zorgt er niet alleen voor dat je auto weer als nieuw wordt, we helpen je ook met het regelen van alle rompslomp. Met het invullen van het schadeformulier, bijvoorbeeld. We onderhouden het contact met je verzekeraar en we regelen de expert. En natuurlijk ontvangen we je met een goede kop koffie. Zo kun je rustig van de schrik bekomen. Ook dat hoort bij de aandacht van Noordervaart.

logo_focwa

FOCWA MVO gecertificeerd

MEER INFORMATIE?

CONTACT OPNEMEN

Bij Noordervaart Autoschade werken mensen met liefde voor het vak. We hebben aandacht voor je auto maar ook voor jou als klant. Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Invalid Email
Invalid Number
Openingstijden

Ma t/m vr: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 12:00 uur

Gemeente Peel en Maas

Noordervaart Autoschade
Slootsekuilen 5
5986 PE Beringe

Routebeschrijving »