AUTOSCHADE?

WIJ LOSSEN HET VOOR JE OP!

Of je nu een kleine of een grote schade hebt, autoschade zorgt altijd voor een hoop gedoe. Wij nemen al het geregel van je over. Daarnaast zorgen we er vanzelfsprekend voor dat je je auto weer perfect gemaakt terugkrijgt.

Bij Noordervaart Autoschade kun je op deze extra’s rekenen:

  • Standaard 4 jaar garantie op alle herstelde delen
  • Gratis haal- en brengservice
  • Altijd een schone auto terug
  • Vervangend vervoer in overleg
lassen
Autoschade herstel

Demonteren, uitdeuken, spuiten, monteren, uitlijnen. Onze ervaren vakmensen doen niets anders. Omdat we investeren in het opleiden van ons team, werken we altijd volgens de nieuwste, meest duurzame technieken. Wij gebruiken bij voorkeur originele, nieuwe onderdelen.

restyling
Uitduiken zonder spuiten

Kleine deukjes, hagelschade, het zijn schades die goed en snel opgelost kunnen worden zonder dat de lak beschadigd raakt. Uitdeuken zonder spuiten is een techniek die bij Noordervaart vaak wordt toegepast.

als nieuw
Proteq-behandeling

Lakbescherming is geen overbodige luxe. Wij werken met Proteq Paint Protection. UV straling, zuren van de wasstraat, strooizout, uitlaatgassen, saharazand, vogelpoep en boomhars krijgen dan geen kans om de lak van jouw auto aan te tasten. 

ruitreparatie
Ruitreparatie

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op nummer 1. Is de ruitschade niet te repareren, dan vervangen wij je voorruit altijd met een originele merkruit. Ook één of meer sterren in je voorruit kunnen we repareren.

bandenservice
Bandenservice

Goede banden die aangepast zijn op het seizoen vergroten de veiligheid. Wij leveren en monteren zomer- én winterbanden. De banden die je niet gebruikt, slaan we voor je op. En we herinneren je wanneer de banden weer gewisseld moeten worden. Wij hebben de apparatuur om banden te balanceren en om je auto uit te lijnen.

airco-service
Airco onderhoud

Voorkom vieze luchtjes of een haperende airco. Laat hem regelmatig bijvullen en schoonmaken. Ook voor het onderhoud van de airco van je auto ben je bij Noordervaart Autoschade aan het goede adres.

noordervaart
Total loss

Soms verklaart de verzekering een wagen total loss, terwijl jij er eigenlijk nog geen afscheid van wilt nemen. In dat geval kijken we of we je auto toch kunnen herstellen. We onderzoeken dan of gebruikte onderdelen een oplossing zijn.

radiator
Lak en spuitwerk

Een superstrakke keuken, radiator, deur of meubel. Dat kan als wij je spullen lakken of spuiten. Informeer eens naar de kosten. Voor dat geld én dat prachtige resultaat ga je zelf niet aan het werk. 

VOOR BEDRIJVEN

INDUSTRIEEL SPUITWERK

Onze spuitcabines zijn ook zeer geschikt voor het industrieel spuiten van onderdelen, beugels en meer. We maken graag een offerte voor industrieel spuitwerk voor bedrijven.

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

DOEN JULLIE OOK SPOTREPAIR?

Spotrepair is nooit de beste oplossing bij autoschade. En omdat wij bij Noordervaart Autoschade altijd voor kwaliteit kiezen, maken we liever geen gebruik van deze techniek. Wij adviseren je liever over andere, betere reparatiemethoden. Neem contact met ons op en we adviseren je graag!

ONAFHANKELIJK SCHADEHERSTEL

Noordervaart is een onafhankelijk autoschadehersteller. We werken voor iedereen, ongeacht waar je verzekerd bent. Heeft je verzekeringsmaatschappij geen contract met ons, dan komen we je tegemoet in je eigen risico.

WIJ REGELEN ALLE ROMPSLOMP

Noordervaart Autoschade zorgt er niet alleen voor dat je auto weer als nieuw wordt, we helpen je ook met het regelen van alle rompslomp. Met het invullen van het schadeformulier, bijvoorbeeld. We onderhouden het contact met je verzekeraar en we regelen de expert. En natuurlijk ontvangen we je met een goede kop koffie. Zo kun je rustig van de schrik bekomen. Ook dat hoort bij de aandacht van Noordervaart.

logo_focwa

FOCWA MVO gecertificeerd

MEER INFORMATIE?

CONTACT OPNEMEN

Bij Noordervaart Autoschade werken mensen met liefde voor het vak. We hebben aandacht voor je auto maar ook voor jou als klant. Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Invalid Email
Invalid Number
Openingstijden

Ma t/m vr: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 12:00 uur

Gemeente Peel en Maas

Noordervaart Autoschade
Slootsekuilen 5
5986 PE Beringe

Routebeschrijving »